Stalo sa

Podľa niektorých informácií vraj okolo 120 svadobčanov zabilo, alebo zranilo bombardovanie amerických vzdušných síl v Afganistane, keď ich Američania omylom zasiahli počas oslavy v provincii Uruzgon. Zdá sa, že tí teroristi sa nehanbia zamaskovať už aj za svadobčanov.
Počet zobrazení: 1934

Podľa niektorých informácií vraj okolo 120 svadobčanov zabilo, alebo zranilo bombardovanie amerických vzdušných síl v Afganistane, keď ich Američania omylom zasiahli počas oslavy v provincii Uruzgon. Zdá sa, že tí teroristi sa nehanbia zamaskovať už aj za svadobčanov.

George Bush odovzdal viceprezidentovi USA Dickovi Cheneymu svoje právomoci na obdobie asi dvoch hodín, počas ktorých bol pri obvyklom vyšetrení hrubého čreva pod vplyvom utišujúcich liekov. Zaujímalo by ma však, ako to americký prezident rieši, keď musí odísť na toaletu.

V televíznej relácii Na telo Rudolf Schuster nevylúčil možnosť, že bude znovu kandidovať v prezidentských voľbách. Vyhlásil, že sa rozhodne, až príde vhodný čas. Už by však bolo, myslím si, načase, aby mu niekto prezradil, že ten vhodný čas má už zrejme za sebou.

V diskusnej relácii STV, na ktorej sa zúčastnili predsedovia relevantných politických strán, sa voči výroku predsedu Smeru Roberta Fica, že „krajina je skorumpovaná od spodku až po vrch“ ohradil slovenský premiér v mene všetkých slušných ľudí. Mikuláša Dzurindu ctí aspoň to, že sa neohradil vo svojom mene.

V tej istej relácii sa líder HZDS-ĽS odmietol baviť o pôvode svojich peňazí, pretože vraj jeho spolubesedníci nie sú preňho autority. Moderátorke rovno povedal, že nebude odpovedať na to, čo sa ho pýta, ale bude hovoriť to, čo on pokladá za dôležité. Musím sa vám priznať, že už mi ten „starý- dobrý“ Vladimír Mečiar tak trochu chýbal.

Nezávislý poslanec a člen ANO Jirko Malchárek, ktorý je oficiálnym testovacím pilotom stajne Minardi v pretekoch F 1, chce v prípade získania dôvery občanov v parlamentných voľbách ukončiť profesionálnu športovú kariéru a venovať sa len aktívnej politike. Byť testovacím politikom stajne Rusko je zrejme preňho atraktívnejšie.

Podľa vyjadrenia šéfa Pravej SNS Jána Slotu držala predsedníčka národniarov Anna Malíková počas ich vzájomného rozhovoru o spoločnom postupe v parlamentných voľbách v rukách slepačie vajcia a vyhrážala sa, že mu ich rozbije o hlavu. Myslím si, že pokiaľ ide len o vajcia slepačie, tak môže pán predseda spokojne spávať.

Bývalá poslankyňa NR SR za SOP Diana Dubovská vstúpila v uplynulých dňoch do poslaneckého klubu HZDS-ĽS, pričom figuruje aj na kandidátke v blížiacich sa parlamentných voľbách. Svoj krok odôvodňuje tým, že chce takto prispieť k štandardizácii a stabilizácii politickej scény. Nech je to ako chce, ale hnutie bude stáť podstatne menej ako Claudia Schiferová.

Do rodinného múzea kinematografie Rudolfa Schustera v Medzeve pribudne po návšteve španielskeho kráľovského páru ďalší exponát, pretože mu Juan Carlos I. daroval historickú filmovú kameru z 30. rokov minulého storočia. Dúfam, že ju pán prezident pôjde hneď vyskúšať do Brazílie.

Americký prezident George Bush vyhlásil vo svojom prejave, že využije americkú prevahu sily na obranu slobody na celom svete, pretože história opäť raz vyzvala Spojené štáty americké, aby to urobili. Nechcem nič naznačovať, no počuť nejaké hlasy je vraj často príznakom istej choroby.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984