Karikatúry

(c) 2011 Ebla
Počet zobrazení: 3848





























































 





Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
#1
(neuvedené)
03. február 2012, 11:46
Ten Oxford, to je len závisť, že? Lebo nič iné to logicky nemôže byť. Apropo a žiadna karikatúra Dr. Fica, napr. bez chrbtovej kosti? Prepáčte, to nemôžete, kto by Vás financoval.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
18. marec 2012, 05:23
Ty inteligent. Preto tu asi nie je karikatúra Doc. Fica napr. bez chrbtovej kosti, lebo tá sa hodí len do takého mainstreamového pravičiarskeho SME alebo .týždňa a nie sem. Každé noviny niekomu patria a niekoho záujmy obhajujú. Nejaký pseudo-intelektuálny pisálek alebo karikaturista zo SME by si asi nedovolil útočiť na tvoju Ivetku, ktorá je okrem iného tiež bývala komunistka a udavačka. Zaujímavosťou je tiež to, že naše demokratické média ako sú napr. tie dve horeuvedené to o nej nepriznajú. ...že "druhá premiérka bez komunistickej minulosti." Dobré klamstvo! To môžu písať len pre takých, ktorí ju nepoznajú.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
25. apríl 2012, 14:09
Nezaplače Slovensko, ak pôjde Iveta Radičová, rozdávať svoje rozumy do Oxfordu. Ani jej nezávidíme, ako sa jej darí. Iba pripomíname, že v čase, keď jej ministri rozdávali na odmenách milióny dolarov,hutníci z Dubnice nad Váhom nedostali, pred Vianociami, na Vianoce,ani po Vianociach, za svoju prácu ani haliera. Nemala by sa tam pred odchodom zastaviť a predviesť sa aj pred nimi, svojimi ekonomickými a politickými vedomosťami?

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984