Bez sŕdc a v zabudnutí

Dnes ráno čítam v Lidových novinách: "Dali mi skalpel. Začni, nemáme moc času," citoval rozkaz svého nadřízeného muž, jehož tvář byla v televizi rozostřena a hlas modifikován tak, že mu bylo sotva rozumět. "Položil jsem svou levou rukou na jeho hruď a začal jsem řezat (...) krev začala stříkat," vyprávěl muž, který hovořil zřejmě albánsky a jeho výpověď doprovázely titulky v srbštině.
Počet zobrazení: 2718

"Když jsem začal řezat, on začal řvát a prosil nás, abychom ho nezabíjeli. Potom ztratil vědomí. Nevím vlastně, jestli omdlel, nebo umřel." Operace se podle něho konala ve školní třídě. Čtyři povstalci připoutali oběť na lavice, které byly k sobě sraženy tak, aby nahradily operační stůl."
Vyberali srdce živého človeka! Vodca "povstalcov" Taci je dnes prezidentom Kosova. M. Albrightová, autorka projektu bombardovania Juhoslávie, v Kosove práve privatizovala.
Rebelky z Chrámu Krista Spasiteľa majú srdcia európskych humanistov. Srbskí zajatci hnijú bez sŕdc a v zabudnutí.

Status na FB 12. 9. 2012

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
#1
(neuvedené)
12. september 2012, 07:51
A čo? Červení maseratovci z SDĽ až na ministra pôdohospodárstva Koncoša, ktorý sa zdržal aj s Čarnugurským hlasovali za bombardovanie Srbska 24. marca 1999! Len títo dvaja nemajú zakrvavené ruky od vrážd viac ako 3000 srbských civilistov!!!

Len si pozrite tie ksichty Schmognerovej Magvašiho, Ftáčnika, Fogaša, Kanisa - ministrov za SDĽ, ktoré sú spoluzodpovedné na vyvraždenie 3000 Srbov počas bombardovania Juhoslávie imperialistickým vojskami NATO!!!

http://udalosti.badatel.sk/272/mena-clenov-vlady-ktori-hlasovali-za-prelety-nato/

Vôbec nebudem prekvapená, ak eurohujer Fico nariadi poslancom za Smer uznať Kosovo.

Obrázok používateľa Anonymný
#2
(neuvedené)
12. september 2012, 07:57
kto ho pokladal za slusneho cloveka a laviciara.Pokial sa od neho nedistancuje. Boris Zala: Hanba za Pussy Riot zostane na Putinovi navždy Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6530072/boris-zala-hanba-za-pussy-riot-zostane-na-putinovi-navzdy.html#ixzz26FtbZCKj
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
12. september 2012, 11:44
Hanba za Borisa Zalu zostane na kazdom kto ho pokladal za slusneho cloveka a laviciara.Pokial sa od neho nedistancuje. Boris Zala: Hanba za Pussy Riot zostane na Putinovi navždy Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6530072/boris-zala-hanba-za-pussy-riot-zostane-na-putinovi-navzdy.html#ixzz26FtbZCKj Chatyv Alkov

************************

Za 7000 eur mesačne bude chváliť aj Judáša a odsudzovať Krista, len nech mu tie peniaze zostanú! Zala je typický mega oportunista maseratovského typu!

Chatyv Alkov to vám nestačí Zalov červený sveter, červené kreslo, aby ste pochopili za koho tento oportunista kope? Podobne ako u jeho stranícky zakladajúci kolega Feďo Flašík, či jeho oportunistická Monča!

Predsa sa Feďo Flašík sa jasne vyjadril, že ľavičiarom som preto, že mám v maserati červené sedadla.

Zala je ľavičiar preto, lebo má červený sveter a červené kreslo! Čo od takýchto oportunistov očakávate????

Asi najbližšie budeme kandidovať do EP my dve - ja s Luciou Žatkovou z popradských novín. Potom sa už nebudete hanbiť za buržoáznu maseratovskú bandu zo Smeru!

Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. september 2012, 09:28
Odporúčam Zalovi skôr ako morálne poškodí kresťanské Slovensko a Rusko, aby si pozrel video a foto z necenzúrovaného článku Lucie Žatkovej tu: Orgie Pussy Riot

Čitatelia sa na tom dobre bavia, ale čo matky deťmi, ktopré sa na týchto sex. orgiach nechcene zúčastnili? To už maserattovi Zalovi akosi nedochodí.

Sranda musí byť aj keby EÚ skrachovala, alebo Smeráci rozdávali múku a cestoviny 5 miliónom hladujúcich Slovákov!

" Ale aby sme zase neboli príliš skromní - nás je tu tiež dosť. Dovoľte mi citovať: "U nás v robote máme dnes všetci kukly na podporu Pussy Riot. Sme zvárači. Vyzývame aj kukláčov, aby sa k nám pridali".

"Poďte s nami USA a Pussy Riot, to je istota!", píše v diskusii denníka SME jeden z čoraz väčšieho počtu jeho vtipných čitateľov (EÚ a NATO blahobyt pre každého Slováka)

"Ďalšia dobrá správa: Národné múzeum v spolupráci s Hydináreň Hlohovec organizuje protest proti uväzneniu Pussy Riot. Protest sa uskutoční v priestoroch Národného múzea, príďťe aj so svojimi deťmi, mrazené kurčatá sú bezplatne k dispozícii?" pridáva sa ďalší (TrueColor).

Ako sa do hory plnej ľudí s otvorenými očami volá, tak sa z tej istej hory ozýva. Prekvapko, čo?

Ešteže zbedačenému slovenskému ľudu zostali aspoň tie oči a humor! Nejdeme s tými "Rusákmi", ktorí sa nám môžu vtipom rovnať, predsa len na jeden?

autorka je redaktorkou Púchovských novín.

Obrázok používateľa Anonymný
#3
(neuvedené)
13. september 2012, 15:27
sa mi žiada dodať - a to všetko pod dozorom a dohľadom NATO, zločineckej organizácie ku ktorej sa naši čelný štátny predstavitelia, včítane prezidenta a predsedov vlády, hrdia že sme jej súčasťou. Organizujú sa demonštrácie a protesty za morálne pochybné skupiny ako je Pussy Riot, alebo rôznych defraudantov a zbohatlíkov v politických službách ako je Timošeková, ale nikto sa nepozastaví a neprotestuje proti zabíjaniu civilných občanov, ktorí s mocenskou hrou mocných o zachovanie "demokracie" nemajú nič spoločné. Či už to boli pacienti nemocnice v Belehrade, pracovníci belehradskej televízie, alebo svadobčania v Afganistane.
Obrázok používateľa Anonymný
#4
(neuvedené)
14. september 2012, 04:11
Spoluorganizoval som petíciu proti vstupu Slovenska do NATO, kde bola slovenská elita, slovenská verejnosť ? Čítam, článok GR, čo spravíme? Písal som ako tisíce ľudí chodili do Chorvátska opaľovať sa, na dovolenky, keď NATO bombardovalo Belehrad... To treba skutočne vyrezať srdce živému človeku, aby sa stredná trieda prejavila? A neprejavuje sa len preto, že jej siahajú na životný štandard? Nebude opäť ticho keď jej usypú trocha viac zobu?
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
14. september 2012, 12:26

"To treba skutočne vyrezať srdce živému človeku, aby sa stredná trieda prejavila? A neprejavuje sa len preto, že jej siahajú na životný štandard? Nebude opäť ticho keď jej usypú trocha viac zobu? Juraj Janošovský

***********************

Rozčuľuje ma ak ľavičiari používajú nič nehovoriaci Miklošovský termán "stredná trieda". To je kto? Živnostníci, stredná buržoázia? Ak sa použije termímn stredná trieda (vrstva) s deťmi zarábajúca na 1000 eur?

Azda mi niekto nechce tvrdiť, že strednú vrstvu, či triedu tvoria námezdní proletári s vysokoškolským vzdelaním a platom nižším ako priemerná mzda v národnom hospodárstve?

Používaním nič nehovoriacich označení "stredná trieda" sa vykorisťovateľská buržoázia snaží rozštiepiť jednotu námezdného proletariátu v boji za ich práva a oprávnené záujmy!

Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
15. september 2012, 00:50
Vážne chcete zameniť diskusiu o inštitucionalizovanom zverstve, analýzu pasivity spoločnosti za sémanticko-filozofický spor o "strednej triede"? Z toho skutočne zaváňa snaha paralyzovať "nepríjemné" témy a všade propagovať červené poťahy FF. Viete, veľa vecí je otázkou miery. Ak by na nejakom atole si Rotshildovi "chlapci" budovali svoju oligarchickú metastázujúcu civilizáciu asi by ma to až tak nehnevalo, ako keď ju organizujú ako globálny systém, zotročujú ľudí do svojej kazajky s cieľom nahrabať ešte viac( a niekde aj pri tej príležitosti vyrezávajú živým ľuďom srdcia na transplantácie) . Aj vaše úlety od všetkého k organizovaniu povstania proti Ficovi, ako ľahko predvídateľné, ma skôr zabávajú. Vaša snaha zviesť diskusiu o halfbrightovej degenerovanej politike na gramatickovýznamový spor však už pousmiatie neumožňuje... PS: na váš problém zareágujem na vhodnejšom priestoreJJ
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
15. september 2012, 00:53
Ozaj nájde sa váš podpis na petícii proti vstupu Slovenska do NATO?, Alebo vtedy ste ešte nevedeli písať?
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
15. september 2012, 03:59

"Ozaj nájde sa váš podpis na petícii proti vstupu Slovenska do NATO?, Alebo vtedy ste ešte nevedeli písať?" Juraj Janošovský

**************************

Podpísal tú petíciu aspoň celý ÚV KSS? V akom sklade skončila, keď sa o nej média ani nezmienil? Alebo máte tie chatrné petičné hárky v archíve v niekde pivnici?

Lebo ak by ta petícia bola úspešná - ziskali by ste aspoň platných 350.000 podpisov, tak by muselo byť vyhlásené referendum o vstupe SR do NATO!

Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
16. september 2012, 21:05
Moje deti sa mi podarilo naučiť,že na otázku sa neodpovedá otázkou...( Dúfam, že sa tak budú správať celý život). Keby sa zapojili taký ako vy, mohlo nás byť dosť ( ak máte tiež 180 000 "priaznivcov")
Obrázok používateľa Anonymný
#5
(neuvedené)
17. september 2012, 15:35
Myslím, že i to je obraz akú hodnotu pre niekoho má ľudský život.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
08. november 2012, 14:18
Inga zas nepresne. Decká, je vás toľko na tejto adrese a neviete si navzájom odkontrolovať texty? Odkedy je Lucia Žatková v popradských novinách? Púchov he od Popradu trochu priďaleko. A nestrkajte sa Lucii pod ochrnnú sukňu. Je to dobrá novinárka a vás si ako partnerov (kam sa nasilu tlačíte) nezaslúži
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
21. november 2012, 08:18
Hanba ma facká nie len za INGA-tí ? pre nich je neľudskosť symptomatická ? ale aj za ostatních, čo sa nechali odviesť od merita veci - mengeleovské metódy vládnucej "povstaleckej" kosovskej verchušky a jej hrdlorezov.A navyše nehoráznej ochrany týchto vrahúňov predstviteľmi USA.ktorú pravica ospevuje ako vzor demokracie.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
21. november 2012, 08:21
Ospravedlňujem sa štrajkuje mi klávesnica malyť ääoto b správne to malo byť INGA- tím a ostaných

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984