Blog Ladislav Hvižďák

Celkový počet zobrazení titulu: 4208 | Týždenné zobrazenia: | Dnešné zobrazenia: 151

Kto je vinný?

V dnešných pohnutých časoch, keď nie sme schopní riešiť a vyriešiť všetky problémy, ktoré sa na nás valia zo všetkých strán ako lavíny /v zime/ alebo hurikány /v lete/ hľadáme vinníkov našich problémov.

Povianočný turistický výlet

Vianočné sviatky nám rýchlo utiekli, ale tak ako každý rok aj tohto roku zanechali okrem iných aj viditeľnú stopu na oblejších tvaroch našich telesných schránok, spojených s problémami zažívacieho traktu, preberaním šatníka, kde je väčší problém nájsť primerané oblečenie k zväčšenému objemu nášho tela.

Bábkový štát Amerika

Paul Craig Roberts narodený 3. apríla 1939, je americkým ekonómom, národohospodárom a redaktorom rubriky, fejtónistom pre tvorivý syndikát, ktorý je nezávislým distribútorom komických článkov a sydikátových stĺpcov pre denníky hlavne v USA. Slúžil ako námestník ministra financií v Reaganovej administrácii, pričom sa stal slávnym ako spoluzakladateľ reagonomiky. Bol tiež bývalým editorom a fejtónistom pre noviny Wall Street Journal, Business Week a Scripps Howard News Service, kde svedčil pred komisiou Kongresu v 30-tich záležitostiach ekonomickej politiky.

Ladislav Hvižďák

Blogy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984