Blog používateľa Jozef Gandžala

Celkový počet zobrazení titulu: 3722 | Týždenné zobrazenia: | Dnešné zobrazenia: 59

Tiene víťazstva nad ISIL

Väčšina ľudí v EU, a treba dodať, že snáď i na celom svete, je nadšená víťazstvami  nad bojovníkmi Islamského štátu.  A pre nasledujúce konštatovania  je úplne jedno, či  víťazia vojaci Al - Asada, alebo umiernenej opozície, Ruské vojská či vojská koalície vedenej USA. Je to fakt jedno, pretože výsledok je rovnaký. Na bojisku síce zomierajú „bojovníci“, ale sú to len „obyčajní vojaci“. Teda ľudia, ktorých vlastne nik nepotrebuje a nikde nebudú chýbať.  Ak si myslíte, že niekde v zákope bojujú šéfovia ISIL, tak ste buď naivní, alebo neinformovaní.

Terorizmus ? Nie, amatérstvo !

Fascinuje Vás násilie, obete, krv... potom ste normálny ... teda podľa „západného“ štandardu. Podľa západného štandardu a štandardných médií a politikov je terorista nebezpečné indivíduum, ktoré je natoľko primitívne, že bez akýchkoľvek problémov ukončí svoj, a aj životy iných. 

Ako Kotleba začal sláviť SNP

Po posledných udalostiach spojených s voľbami a zlovôľov protektora, pardón, prezidenta "všetkých" Slovákov začína byť aj Kotlebovi jasné, že svet nie je čierno-biely. Paradoxne, postoj súčasného prezidenta má na preferencie Kotlebu a jeho stranu samé pozitívne účinky (Prečo to tak je, som vysvetlil v predchádzajúcich blogoch). Tým , menej podstatným účinkom, je zvýšenie preferencii pre budúce predčasné voľby.

Ako si budúcnosť predstavuje pán ...

No, naschvál som neuviedol kto, aby som útlocitných politikov neurazil. Vlastne, ONI sa už ani uraziť nedajú, lebo akákoľvek hlúposť adresovaná na ich hlavu je pravda... niekedy možno nie v kontexte informácii verejnosti.  Pre pokoj určených chcem vyhlásiť, že som v podaní tzv. mienkotvorných denníkov  „konšpirátor“, nacionalista, extrémista, xenofób.... teda ako každý, kto má iný názor, než je mi podsúvaný a odmietam bľačať podľa najväčšieho barana v stáde.

Poznám víťaza volieb !

Baví ma sledovať predvolebný „boj“. Pritom je to už roky len o tom, či budeme voliť „Pentu“, alebo „J&T“ ! Pritom „J&T a Penta“ má zhodného majiteľa ... tomu je teda jedno, kto vyhrá. On zarobí, tak či tak! Skutočný víťaz však menovaný nebude, ale vyhrá na 100 % ! Budú to právnici. Dnes nám nevládnu politici, politické strany a už vôbec nie parlament a vláda ... ale právnici. Sú to totiž ONI, čo určujú pravidlá, sú to ONI, ktorí dbajú, aby sa nimi stanovené pravidlá dodržiavali. Používajú na to políciu, armádu, colníkov, úradníkov ... !

Prečo rezort obrany je bez káuz ?

Už sme si zvykli, teda väčšina, že novinárska obec stratila túžbu novinárčiť, a začali politikárčiť, poúčať, alebo vybraných ľudí, krajiny, či deje škandalizovať. Pri tejto „Bohu milej“ vysiľujúcej práci si nevšimli, že rezort obrany je mimoriadne vzoroví a že sa mu vyhýbajú takmer všetky kauzy. Je to však naozaj tak, alebo je to len neobyčajné maskovacie majstrovstvo ? Nakoniec, kto by mal byť lepší v maskovaní a zahmlievaní, ako „vojaci“.

Čo majú spoločné OS SR a Ľudové milície ? Zn. veľa !

OS SR a Ľudové milície

S blížiacimi sa oslavami „víťazného februára“ mi napadlo porovnať bývalé Ľudové milície (ĽM) a súčasné Ozbrojené sily SR (OS SR). Viete čo majú spoločné? Ak sa nad tým zamyslíte a viete niečo bližšie o oboch ozbrojených zložkách, zistíte, že až prekvapujúco veľa !

OS SR i ĽM:

-          Štát stáli peniaze a v krízovej situácii, ak sa nejednalo o živelnú pohromu, nikdy neboli reálne nasadené – inak povedané, len cvičili.

Som volič. Zn. Hľadám zástupcu do parlamentu. 2. Časť

Je skvelé, že máme široké spektrum politických strán, hnutí,.... ale ja snívam o tom, že niekto bude raz, jedného dňa, zastupovať i moje záujmy. Prečo ? A prečo nie ! Každá zo strán mi ponúka svoju „víziu“ ... a potom ju aj tak nerealizuje... a ak, tak z jej vízie aj tak nič nemám !

Preto hľadám svojho zástupcu v parlamente, ktorý by sa zasadil za zlepšenie životného prostredia.

Som volič - časť 1.

Je skvelé, že máme široké spektrum politických strán, hnutí,.... ale ja „snívam“ o tom, že niekto bude raz, jedného dňa, zastupovať i moje záujmy. Prečo ? A prečo nie ! Každá zo strán mi ponúka svoju „víziu“ ... a potom ju aj tak nerealizuje... a ak, tak z jej vízie aj tak nič nemám ! Aj ja chcem mať dom, byt, autá, drahé dovolenky ... a žiť si ako vo Švajčiarsku. Veď to mi bolo pred 25 rokmi sľúbené, tak to chcem. Ostatne, sľubovali mi to politici, ktorí dodnes sedia v parlamentných laviciach a „bojujú“ za ... za čo ? Keďže som riadny občan a voľby považujem za prejav demokracie č.

Jozef Gandžala

Autor zatiaľ neuviedol o sebe bližšie informácie.

Blogy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984