Blog používateľa Michal Feik

Celkový počet zobrazení titulu: 1383 | Týždenné zobrazenia: | Dnešné zobrazenia: 95

Ignorujme Igora

Máme predsedu vlády, ktorý sa rozhodol, že bude komunikovať s verejnosťou aj so svojimi partnermi najmä cez sociálne siete. Vo svojich vyjadreniach je infantilný, nekompetentný, nekonzistentný, hašterivý, urážlivý, urážajúci, egoistický, rozdeľujúci. Taká slovenská verzia Donalda Trumpa a Borisa Johnsona.

POĎME DO NICH?

Celý svoj život som presvedčený antifašista a pacifista. Organizoval, či spoluorganizoval som viacero podujatí i kampaní proti extrémizmu. S veľkou nevôľou sledujem rastúce preferencie extrémistickej ĽSNS. Ale priznám sa, že aktuálna kampaň koalície PS/Spolu vo mne vyvoláva veľmi zmiešané pocity.

Slogan POĎME DO NICH! vo mne evokuje bitku, násilie, nepokoje, výtržníctvo. A som presvedčený, že to je posledné, čo naša krajina potrebuje.

Má byť autobusová doprava v rukách súkromníkov?

Aktuálny spor banskobystrickej župy so spoločnosťou SAD Zvolen kladie na stôl legitímnu otázku, či má byť verejná autobusová doprava v rukách súkromníkov, alebo by sa mala vrátiť do rúk štátu, prípadne presunúť do vlastníctva samosprávnych krajov. Problémy v BBSK totiž nie sú jediné. Spomeňte si napríklad na nedávny hroziaci štrajk vodičov autobusov súkromnej spoločnosti Arriva Nitra kvôli nízkym mzdám šoférov.

MICHAL FEIK

Autor zatiaľ neuviedol o sebe bližšie informácie.

Blogy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984