Mimochodom

Kňaz Ján Krstiteľ Balász nie je prvý ani posledný, čo sa kvôli žene rozišiel s cirkvou. Službe pre premiérku dal prednosť pred službou Bohu. Odteraz bude vlastne najbližším mužom Ivety Radičovej.
Počet zobrazení: 1614

Nový muž Radičovej

Kňaz Ján Krstiteľ Balász nie je prvý ani posledný, čo sa kvôli žene rozišiel s cirkvou. Službe pre premiérku dal prednosť pred službou Bohu. Odteraz bude vlastne najbližším mužom Ivety Radičovej.

Za štátne?

„Rada by som tu pre zamestnancov (na úrade vlády – pozn. red.) otvorila materské centrum. Sú tu na to priestory, v parku je bazén, ktorý je pre deti ako stvorený, tak nech to využívajú.“ Premiérka Iveta Radičová, sme.sk 17. 7. 2010.

Mienka o kolegoch

„Myslím si, že nenaberú odvahu to zrušiť a radšej budú sprostosti rozprávať o tom, že tadiaľ cesta nevedie.“ Poslanec za SaS Igor Matovič o osude návrhu ústavného zákona na obmedzenie imunity poslancov iba na hlasovanie a výroky v parlamente, hnonline.sk, 18. 7. 2010.

Balvan na prameni

Iveta Radičová nechce byť predsedníčkou SDKÚ, ale chce dôsledne vyriešiť financovanie SDKÚ a Smeru. Ťažko veriť jej úprimnosti, čo sa týka SDKÚ. Sama dobre vie, že najprv by musela zmiznúť žaba z prameňa. Dzurinda je však ako balvan.

Čítanková Lucka

Štátna tajomníčka Lucia Nicholsonová, ktorá sa v rezorte práce bude venovať najmä problematike Rómov, má na svojej internetovej stránke heslo Vzdelanie je jediná cesta z osady. Sama je doslova čítankovým príkladom: Už aj stredná škola a správna strana ju vyniesli rovno na druhú funkciu na ministerstve. ...

zakát sú makí

„Len do nich, zakát sú makí,“ kričalo sa u nás na Záhorí na začiatku futbalového zápasu. Z toho vychádza asi aj premiérka Radičová pri svojej predstave o presadení zákona o znížení poslaneckej imunity. Treba povedať, že na ihrisku nám to často nevyšlo.

Zberný dvor Hrad?

Predseda parlamentu Richard Sulík uvažuje, že ďalšiu rekonštrukciu Bratislavského hradu zastaví, čo a ako, ešte len rozhodne. Mohol by tam prípadne spraviť zberný dvor OLO, prípadne pozemky ako nadbytočné odkúpiť.

Pravdy sú len jedny

„Je to výrazná aktivita a my ju dotiahneme dokonca už len preto, aby sme niečo nezanechali v polovici a aby sme ľuďom ukázali, že nebudeme ignorovať ich vôľu.“ Predseda NR SR a SaS Richard Sulík o referende, sme.sk, 13. 7. 2010.

„Považujem referendum v dnešnej situácii za zbytočné a je to mrhanie verejnými financiami.“ Premiérka Iveta Radičová, akualne.sk, 14. 7. 2010.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984