Stalo sa

Bill Gates, majiteľ firmy Microsoft, už nie je najbohatším mužom zemegule, keď vinou celosvetového poklesu akcií počítačových firiem klesla cena jeho majetku na 54 miliárd dolárov. Je to síce preňho určite katastrofa, ale na Úrad práce to v dohľadnom čase ešte stále nevyzerá.
Počet zobrazení: 1372

Bill Gates, majiteľ firmy Microsoft, už nie je najbohatším mužom zemegule, keď vinou celosvetového poklesu akcií počítačových firiem klesla cena jeho majetku na 54 miliárd dolárov. Je to síce preňho určite katastrofa, ale na Úrad práce to v dohľadnom čase ešte stále nevyzerá.

Strana spolumajiteľa televízie Markíza Pavla Ruska, ktorú by mali v týchto dňoch zaregistrovať na ministerstve vnútra, sa bude volať ANO (Aliancia nového občana). Len sa obávam, aby to slovo ANO nebolo jediné pozitívum, čo do našej spoločnosti táto strana prinesie.

Poslanec SNS Víťazoslav Moric zagratuloval Anne Malíkovej k sobášu a vyslovil presvedčenie, že keď sa jej narodí dieťa, tak možno vtedy uprednostní rodinu pred straníckou kariérou. A čo keď s nimi pani predsedníčka vybabre a pošle na materskú dovolenku svojho manžela?

Predseda KDH Pavol Hrušovský oznámil, že trvajú na modeli 12 plus 12 a že hnutie už "začína byť znechutené, pretože rokovania o reforme verejnej správy pripomínajú argentínsku telenovelu". Až na to, že táto reforma nemá u obyvateľstva zďaleka takú sledovanosť, ako telenovely.

Podľa Vladimíra Mečiara je HZDS garantom pokračovania prístupového procesu do NATO a v rozhodujúcom okamihu vraj preberie na seba povinnosť dosiahnuť najmenej 60-percentnú podporu obyvateľstva pre vstup do aliancie. Ja ani na chvíľu nepochybujem, že jeho oddaní priaznivci za ním neochvejne pôjdu aj do horúceho pekla.

Predseda SOP Pavol Hamžík sa posťažoval, že sa nedá ďalej fungovať s neaktívnym prvým podpredsedom a ďalšími ľuďmi v predsedníctve a že zatiaľ čo Rudolf Schuster mal svojho času Hamžíka, on teraz nemá nikoho. A to pán predseda nevie, že svojho "Hamžíka" si musí každý nájsť sám?

V reakcii na zastavenie trestného stíhania Olega T. obvineného z vraždy bývalého ministra hospodárstva Jána Duckého Ladislav Pittner vyhlásil, že nemá prečo vyvodzovať osobnú zodpovednosť, pretože nie je vyšetrovateľ a ani prokurátor. Má pravdu. On je "iba" úbohý minister vnútra.

Podľa Františka Mikloška je v KDH preto toľko žien, lebo sú vraj zbožné a tiež preto, že na čele KDH stoja takí fešáci, že ak sa ženy rozhliadnu po iných stranách, hneď idú do ich hnutia. Podľa mňa je to aj preto, že od mužov v KDH im nič vážne nehrozí.

Žiadosti slovenských Rómov o politický azyl vybavujú vraj belgické úrady urýchlene, bez finančnej podpory, dostávajú len ubytovanie a stravu a pokiaľ ide o ich odchod, nedostávajú hotovosť, ale iba letenku priamo na letisku. Jednoducho povedané - sú to ale rasisti tí Belgičania!

Prezident George Bush odmieta obavy Číny z predaja najväčšieho balíka zbraní pre Taiwan za uplynulých desať rokov, ktorý obsahuje aj ponorky, a vyzýva Čínu, aby zmiernila tón voči Taiwanu. Ešte lepšie by však, myslím si, bolo, keby si od Američanov objednala zbrane aj Čína.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984