Stalo sa

Veľký vak s americkou potravinovou pomocou zhodený z lietadla takmer zabil afganskú rodinu, keď preboril strechu jej domu, pričom oprava bude stáť dvadsaťkrát toľko ako zhodené potraviny a samotní Afganci tvrdia, že je to horšie ako bomby. Medzi americkým bombardovaním a americkou pomocou je naozaj minimálna vzdialenosť.
Počet zobrazení: 1864

Veľký vak s americkou potravinovou pomocou zhodený z lietadla takmer zabil afganskú rodinu, keď preboril strechu jej domu, pričom oprava bude stáť dvadsaťkrát toľko ako zhodené potraviny a samotní Afganci tvrdia, že je to horšie ako bomby. Medzi americkým bombardovaním a americkou pomocou je naozaj minimálna vzdialenosť.

Podľa informácií vedenia SNS, na ich predsedníčku pripravovali pokus o inscenovanú dopravnú nehodu, na čo ona reagovala slovami: "Ubezpečujem politických a osobných nepriateľov, že toho vydržím veľa a mňa nezastavia." Už tu len chýba výrok typu: "Ľudia, mala som vás rada, bdejte."

Anna Malíková-Belousová navrhla, aby bol v každej volebnej miestnosti oznam, že Slotových kandidátov stiahli z volebného lístka a nie je možné ich voliť. A najlepšie by bolo, ak by tento oznam visel aj na všetkých verejných toaletách.

Alexandra Belousova prijali na kongrese Slovenskej národnej mládeže za čestného člena tejto organizácie, keď dôvodom bolo rozvíjanie internacionálnej slovanskej vzájomnosti, pričom novoprijatý člen venoval na rozbehnutie organizácie finančný dar vo výške stotisíc korún. Tento návrat do mladých rokov ho vyšiel naozaj trochu pridraho.

Poslankyňa Melánia Kolláriková, ktorá vystúpila zo SNS a posilnila rady Slotovej Pravej SNS, vyhlásila, že to urobila aj preto, lebo jej nevyhovuje štýl práce pani Malíkovej a, naopak, slotovci predstavujú stmelený, komunikatívny a nekonfrontačný kolektív. Jednoducho - Timur a jeho družina.

Kancelária prezidenta SR žiada parlament o navýšenie svojej rozpočtovej kapitoly na budúci rok o 22 miliónov korún, a to najmä na vyššiu zahraničnopolitickú aktivitu hlavy štátu, rekonštrukciu Karácsonyiho paláca a prevádzku rezidencie na Slavíne. Len dúfam, že na prezidentovu dovolenku nezabudli.

Podľa nového cvičebného poriadku si naši vojaci po zaznení povelu "pohov", podľa vzoru amerických kolegov, prekrížia ruky za chrbtom a rozkročia sa, čím nahradia doterajší spôsob. No, čo už. Nejako ten vstup do NATO musíme začať.

Rudolf Schuster povedal, že necíti morálnu zodpovednosť za súčasnú zadlženosť Košíc, ale naopak - je hrdý na to, čo tam urobil, pretože keď po druhý raz začínal ako primátor v roku 1994, tak vraj nebolo svetlo, nebolo nič a ľudia sa báli ísť von. A ja som si myslel, že veľká čierna diera bola zasypaná už v roku 1989.

Slovenská vláda na mimoriadnom rokovaní jednomyseľne schválila otvorenie vzdušného priestoru pre Bundeswehr a ponad Slovensko budú môcť lietať aj nemecké vojenské lietadlá. A bocianom, ktorí nie sú členmi NATO, potom na jar prelet povolia?

Na Slovensko pricestoval nový veľvyslanec Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska Ric Todd, ktorý nahradil vo funkcii Davida Lyscoma. Hádam si dá Vladimír Mečiar pri rozhovore s ním väčší pozor ako pri jeho predchodcovi.

Prísľuby Severnej aliancie o masívnej ofenzíve sa nenaplnili a namiesto toho v jej radoch prepukli spory, keď dohodu o kapitulácii Talibanu, ktorú vyjednal uzbecký generál Severnej aliancie, údajne sabotovali jednotky lojálne zvrhnutému afganskému prezidentovi. Veru tak. Jednota sa vždy končí pri delení moci.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984