Vytrhnuté z Internetu

Toto leto by malo byť plné katastrof. Jednu, mimoriadne strašnú predpovedá prorok Nostradamus vo svojej slávnej knihe vydanej v roku 1555. Zvyčajne neuvádza dátumy, ale urobil aj výnimky. V júli alebo auguste 1999 má "kráľ hrôzy zostúpiť na zem". Na internetovských stránkach však nie je zhoda, čo sa to vlastne stane.
Počet zobrazení: 1207

Toto leto by malo byť plné katastrof. Jednu, mimoriadne strašnú predpovedá prorok Nostradamus vo svojej slávnej knihe vydanej v roku 1555. Zvyčajne neuvádza dátumy, ale urobil aj výnimky. V júli alebo auguste 1999 má "kráľ hrôzy zostúpiť na zem". Na internetovských stránkach však nie je zhoda, čo sa to vlastne stane. Na adrese www.dreamscape.com/morgana/1999.htm sa tvrdí, že to má byť realizácia pokusu obnoviť Džingischánovu ríšu zo strany istej nemenovanej ázijskej mocnosti, ktorá nedávno informovala svet, že má k dispozícii neutrónovú bombu. Je tu však aj iné vysvetlenie. Túto našu zúboženú planétu navštívia mimozemšťania... Predstavte si okupantov, ktorí sa nebudú starať do našich politických a ekonomických problémov, ale budú nám predpisovať ako dýchať, zažívať a rozmnožovať sa. Vtedy možno spoznáme, čo je to naozajstná hrôza.Už sme v našej rubrike spomínali stránku venovanú slovenskému folklóru Prebudená pieseň. Svoju internetovskú stránku má aj najväčší folklórny festival vo Východnej. K jeho 45. výročiu bola vytvorená stránka www.vychodna99.sk, kde nájdeme zvukové aj obrazové záznamy.

Minule som pochválil internetovskú stránku nášho ministerstva obrany. Musím konštatovať, že ešte lepšiu stránku má ministerstvo školstva: www.education.gov.sk. Nájdeme tu kľúčové dokumenty, dôležité adresáre a samozrejme informáciu o najhorúcejšej udalosti v školstva - o prázdninách. Doslova odstrašujúcim príkladom webovskej stránky s minimálnou informačnou hodnotou je stránka ministerstva spravodlivosti www.justice.gov.sk. Pravda, do istej miery jej nedostatky vyvažuje stránka ministerstva vnútra www.minv.sk. Nájdeme tu postup pri vybavovaní občianskeho preukazu, ale aj čiernu kroniku.

A nakoniec: neoverené informácie, aký plat mal riaditeľ českej TV Nova Vladimír Železný, sa dozviete na adrese www.geocities.com/Pipeline/Dropzone/5663/.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984