Stalo sa...

Gabriel Palacka rezignoval na post ministra dopravy, pričom vyhlásil, že odchádza s čistým svedomím. Ešteže tak. Prísť o taký výhodný flek a ešte si pritom aj zašpiniť svedomie, to by bolo skutočne príliš veľa smoly naraz.
Počet zobrazení: 1257

Gabriel Palacka rezignoval na post ministra dopravy, pričom vyhlásil, že odchádza s čistým svedomím. Ešteže tak. Prísť o taký výhodný flek a ešte si pritom aj zašpiniť svedomie, to by bolo skutočne príliš veľa smoly naraz.

Premiér Dzurinda v súvislosti s Palackovým odchodom uviedol, že patril medzi piliere vlády a vyjadril mu svoju politickú a odbornú dôveru. S takýmto odporúčaním by pán Palacka mohol hneď od zajtra nastúpiť do funkcie predsedu vlády a nie rezignovať na post ministra.

Prezident Schuster vymenoval za nového ministra dopravy, pôšt a telekomunikácií Jozefa Macejka, ktorý sa odmieta vyjadrovať ku kauzám, kvôli ktorým odstúpil jeho predchodca a mieni na ministerstve pokračovať v tom, čo sa začalo. Ale, to snáď nie!

Zlé jazyky a bulvárne tlač o novej pani ministrovej tvrdia, že riadi nielen ekonomický úsek Úradu vlády, ale aj manžela. No a čo? Kým nelezie do kapusty pani Brigite...

Zatmenie Slnka je taký nevšedný prírodný úkaz, že slovenská vláda kvôli nemu dokonca prerušila pravidelné stredajšie zasadanie a jej členovia ho pozorovali z balkóna vládnej budovy. Úkaz zatmenia slovenskej ekonomiky nie je až taký nevšedný a je bohužiaľ pozorovateľný z akéhokoľvek miesta na Slovensku.

Anna Malíková vyzvala EÚ k otvoreniu hraníc a akceptovaniu identity rómskeho etnika, ktorá sa vyznačuje kočovným spôsobom života. No vidíte. Nakoniec sa nám z pani podpredsedníčky SNS ešte vykľuje ochrankyňa práv Rómov.

Štrnásteho augusta 1989 Štátna bezpečnosť zadržala vtedajšieho disidenta a dnešného ministra Jána Čanogurského a obvinila ho z poburovania a rozvracania republiky. Asi to má pán minister v krvi, lebo z čohosi podobného ho obviňuje Mikuláš Dzurinda aj dnes.

Podľa Vladimíra Palka KDH nemá dôvod uvažovať o výmene premiéra a vraj im ani na okamih nenapadlo, že by chceli nejakého iného premiéra. Bývalý minister dopravy by tieto úprimné slová určite hocikedy s radosťou potvrdil.

Istý Jimm Brightwell videl úplné zatmenie Slnka na rôznych miestach už desaťkrát a myslí si, že je to lepšie ako sex. Ja by som skôr povedal, že je to porovnateľné. Trvá to približne rovnako, používajú sa pritom ochranné pomôcky a v oboch prípadoch dochádza vo finále k akémusi chvíľkovému zatemneniu.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984