Stalo sa...

Bývalého riaditeľa SIS Ivana Lexu prepustili na základe rozhodnutia senátu Krajského súdu v Bratislave po 95 dňoch z väzby, pretože dôvody na väzbu údajne pominuli. No vidíte. Nakoniec nepotreboval ani prezidentskú amnestiu.
Počet zobrazení: 1189

Bývalého riaditeľa SIS Ivana Lexu prepustili na základe rozhodnutia senátu Krajského súdu v Bratislave po 95 dňoch z väzby, pretože dôvody na väzbu údajne pominuli. No vidíte. Nakoniec nepotreboval ani prezidentskú amnestiu.

Ivan Lexa sa po prepustení z kolúznej väzby ešte v ten istý deň zúčastnil na rokovaní Poltického grémia HZDS. Nič proti jeho gustu, ale každý normálny Slovák by v podobnom prípade išiel za frajerkou alebo do krčmy.

Predseda SNS Ján Slota sa hneď po návrate z dovolenky aktívne zapojil do politického diania na Slovensku a odkázal Vladimírovi Mečiarovi, aby sa radšej zaoberal vlastnými prehreškami. Ako jeho bývalý vládny partner zrejme vie, o čom hovorí.

Prezident SR Rudolf Schuster sa v rámci prvého kola rokovaní s politickými silami stretol s predstaviteľmi SNS, ktorí mu vyčítali podpísanie zákona o používaní jazyka národnostných menšín. Konečne sa národniari s maďarskou koalíciou v niečom zhodli.

Miliardy korún, ktoré získala NBS najmä výrazným oslabením slovenskej meny, by sa mali v súlade s uznesením vlády použiť na ozdravenie bánk. Správne. Najvyšší čas na vytunelovanie nejakej ďalšej banky.

Skupina jedenástich slovenských Rómov požiadala neúspešne o politický azyl v Rakúsku. Chudáci Rómovia, budú z toho neúspešného cestovania po Európe takí popletení, že napokon požiadajú o politický azyl na Slovensku.

Podľa Roberta Fica sa v zdravotníctve pod Šagátovým vedením neurobili potrebné systémové zmeny a riešenie kritického stavu sa naďalej odkladá. Po neúspešnom snažení sa o kreslá ministra spravodlivosti a generálneho prokurátora by poslancovi Ficovi zrejme stačilo aj kreslo zdravotnícke.

Podľa fínskeho premiéra sú vo východnej Európe Rómovia diskriminovaní v prístupe k vzdelaniu, v otázkach spojených s bývaním, v oblasti zdravotníckej starostlivosti a zamestnávania. Ako keby pán premiér hovoril o problémoch Laponcov vo Fínsku.

Štart amerického raketoplánu Columbia, ktorého veliteľkou je po prvý raz v dejinách americkej kozmonautiky žena, odložili pre zlé počasie o jeden deň. Zlé jazyky však tvrdia, že ochorela veliteľkina kaderníčka.

Izraelský premiér vyzval britského premiéra, aby sa podieľal na úspešnej realizácii mierových rokovaní so Sýriou tak, ako to jedinečným a rozhodným spôsobom dokázal pri riešení kosovskej krízy. Skôr, ako si tľapnú, by hádam bolo vhodné, aby sa premiér Izraela išiel pozrieť na výsledok Blairovej práce v Juhoslávii.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984