Stalo sa...

Vladimír Mečiar skonštatoval, že sa mu zdá, akoby SNS tlačila jeho hnutie preč z politickej scény. No a čo Vladko, aj tak sme mali vždy pocit, že divadelná scéna ti lepšie pristane.
Počet zobrazení: 1246

Vladimír Mečiar skonštatoval, že sa mu zdá, akoby SNS tlačila jeho hnutie preč z politickej scény. No a čo Vladko, aj tak sme mali vždy pocit, že divadelná scéna ti lepšie pristane.

Šéf-policajt Pipta zažiaril, keď oznámil, že najnovší hit, nahrávka telefonického rozhovoru Dzurinda-Kresánek-Miškovský, je o ničom. Určite len vrodená ostýchavosť a policajná strohosť mu zabránili dokončiť vetu takto: "o ničom inom, len o peniazoch."

Slovenská vláda dala všeobecný súhlas na presun bojovej techniky s príslušníkov vojsk NATO cez územie Slovenska. Dúfam, že najbližšie to bude súhlas na ich dočasný pobyt na našom území.

Šéf ľavostrany Jozef Migaš neodporučil "svojim" ministrom hlasovať za povolenie presunu. Že ho nepočúvol "natista" Kanis ani tak neprekvapuje, ale pani Brigita si zrejme vo svojej roztržitosti myslela, že hlasuje za vstup amerického kapitálu.

Čoraz častejšie sa hovorí v prípade Kosova o zásahu pozemných síl NATO. Ak k tomu skutočne dôjde, tak "Rambo" - Sylvester Stallone nebude mať až do dôchodku núdzu o filmové ponuky.

Clinton na summite NATO oduševnene vyhlásil: "Keď bojujeme, bojujeme tak, aby sme zvíťazili." Áno Bill, a u nás sa hovorí: "Aký do bitky, taký do sexu."

Poslancovi Budajovi pripadá parlament ako pokus so 150 ľuďmi s imunitou, ktorí môžu beztrestne čokoľvek hovoriť a vedci pritom skúmajú, čo to s nimi urobí. Dobrý postreh, len nechápem, prečo to najskôr neodskúšali na bielych myškách.

Vyzerá to tak, že výzva Charty 99 a 27 statočných z SDK, zostane nevyslyšaná. Jedine Magda Vášáryová je totiž ochotná sa dohodnúť. Na podpore svojej kandidatúry.

Na istom stretnutí zabodoval aj ďalší občiansky kandidát Michal Kováč, keď vyhlásil, že na Slovensku nemáme nadbytok politikov s toľkými skúsenosťami a zahraničným kreditom, ako má on. Nemáme, pán Kováč, nemáme, tak prečo si ho chcete svojím ďalším prezidentovaním pokaziť?

Asi jediný, kto vlastne ani nechcel kandidovať, je Vladimír Mečiar. Vrátil sa vraj do politiky preto, lebo Ducký je mŕtvy, Lexa vo väzení a Krajčiho stíhajú. Ja si však myslím, že tento návrat už skutočne nebol potrebný. Aj takýto odpočet politickej činnosti je dostačujúci.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984