Nepochopiteľná hlúposť...

Facebook a internet všeobecne sa presne podľa očakávania začal hemžiť všelijakými panickými, šokovanými, rezignovanými, moralizujúcimi a apokalyptickými komentármi volebného víťazstva Smeru. Ak nie hneď v nadpise, tak určite v prvej vete, najneskôr v prvom odstavci - a potom v každom odstavci - skvejú sa slová hlúposť, hlupák, hlupáci, sprostota a blbosť národa. Ako keď bičom plieska...
Počet zobrazení: 2704
cerveny.JPG

A veruže je to tak!

1 138 000 voličov, drvivá väčšina z tých, čo prišli voliť, to nepochopili. Pretože sú hlúpi. Nepochopili, že čím viac peňazí im zoberú, tým lepšie pre nich. Že čím budú mať občania vyššie poplatky, tým budú mať banky vyššie zisky a zo štatistík sa nám bude hruď nadúvať pýchou, až nám bude v bruchu škŕkať. Nepochopili, aké úžasné je prerobiť úrady práce na centrá nútenej práce, aké super je za veľké peniaze preveriť, kto je chudobný a kto bohatý, a potom bohatým zobrať 20 eur na prídavkoch, ale pridať im tisíce cez všelijaké bonusy. Nepochopili, že len pravica nám môže sľúbiť, čo nám nikto iný nemôže dať, a že len zločinní komunisti môžu za to, že tu 23 rokov po prevrate ešte nie je raj na zemi a že tu máme také obrovské dlhy, ktoré budú splácať naši vnuci – komunisti a voliči Fica!

Tí tupáci si stále nevedia uvedomiť, že skutočná úloha štátu je podporovať silných a bohatých za odmenu, že sú takí silní a bohatí – a tých chudákov neúspešných, čo sa nevedia vyhrabať z hypoték a exekúcií, treba za to spravodlivo potrestať, lebo len tak sa uvedomia a začnú makať. Že štát má len vyberať dane, z ktorých bude financovať subvencie pre nadnárodné firmy, a inak neprekážať slobodnému podnikaniu. Vôbec nechápu cenu slobody – a ducha tejto slobody, ktorá niektorých dokonca zaviedla bývať do lesov a pod mosty, len aby unikli z obručí štátnej moci!

Tí hlupáci nechápu, že treba mať premiéra, ktorý na zásadné otázky odpovedá zásadne protiotázkami, ak práve bezvýznamne nemlčí; a najlepšie takého, čo sa nechce stať ani predsedom vlastnej strany. Že je lepšie mať potom 5 až 6 paralelných centier moci, ktoré si každé vedie svoju vlastnú politiku bez ohľadu na okolnosti – no môže byť väčší dôkaz demokracie? Oni fakt nechápu, že vládu správne a úplne logicky zostavuje druhý až tretí v poradí, že štátnika robí v prvom rade jeho mediálny výzor, že nie je dôležité, čo sa deje, ale iba to, čo sa o tom v novinách píše - prípadne nepíše!  To sa vari dá, takto naletieť človeku, o ktorom už dávno v tlači napísali, že je zlý a skrýva sa v ňom diktátor? Čo nerozumejú, že ak niekto slovami vyjadruje vôľu väčšiny, volá sa to populizmus a ten človek je populista? Že populista je každý nad 15 %?

To stále vôbec nevedia, že štát je najhorší vlastník, a preto všetko, čo sa len dá, vrátane prirodzených monopolov, treba predať (pardon, odovzdať) do súkromných, ale pokojne aj cudzoštátnych rúk? Prečo len nechcú zbožňovať tú neviditeľnú ruku trhu, ktorá ich už od roku 1998 tak pekne drží za g... vlastne zviera okolo krku? Veď je taká hebká a jemná, ako ukazujú v reklamách, tých nádherne farebných a od akéhokoľvek myslenia oslobodených nástupkyniach umenia... Namiesto aby sedeli pred debnou, divili sa dokonalému šťastiu, ktoré sa na nich rinie zo seriálov, a pokorne čakali na to naše, ktoré príde hneď o 20-30 rokov dočasného uťahovania opaskov, vstanú, idú a volia Fica!

Tí hlupáci vôbec nepochopili, že je pre nich len dobré, keď ich budú môcť zamestnávatelia hocikedy prepustiť a znižovať im platy. Že takto aspoň nezlenivejú ako Gréci. Prečo nechcú ďalších 8 hodín denne venovať nie svojim nedôležitým taľafatkám, ale záležitostiam firmy – keď už tam 8 a pol hodiny aj tak musia byť, aspoň ušetria čas na prepravu hore-dole? Veď takto nikdy nezbohatnú! Prečo sa neučia  pracovať dobrovoľne a nadšene, aby potom mohli môcť celý život žiť bez strachu z komunistických donucovacích praktík? To nechápu, že ak sa nebudeme všetci snažiť a bez rečí makať, vráti sa tu komunizmus?

A už vôbec ani nehovorím, akých sme mohli mať dokonalých ministrov. Jeden alebo druhý by nás bol zbavil nielen zdravotníckych dlhov, ale rovno aj toho zdravotníctva – veď je to aj tak len guľa na krku, ktorá nás ťahá pod vodu! Mladí, úspešní a inteligentní ľudia, nevyhnutní to voliči pravice, predsa nie sú nikdy chorí, tak načo toľko lôžok a nemocníc? Pre nejakých lúzrov? Pre staré babky? Mohli sme to všetko dávno výhodne predať (odovzdať) humanistickej, altruistickej a, samozrejme, bohatej  spoločnosti, ktorá by to všetko platila za nás z vlastných peňazí (či nie?) a ušetrené peniaze investovať na kapitálových trhoch, kde najrýchlejšie pribúdajú nuly za jednotkami. Mohli sme konečne definitívne zrušiť poľnohospodárstvo, to hnojom páchnuce zablatené, neprístojné, nedôstojné a v 21. storočí úplne zastarané pachtenie sa po poli, a namiesto toho na tých poliach postaviť automobilky a nákupné centrá s lacnými potravinami z dovozu! Takúto šancu sme si nechali ujsť! Každý by už zajtra mohol mať touch-pad a ružové vlasy – a miesto toho máme ľavicu! Sprostáci sprostí!

Len tesne sa nepodarilo dokončiť zrušenie podradného školstva. Matematika mohla byť konečne zakázaná – príliš náročná na čas a rozum, ktorý sa dá venovať súťažiam; a aj tak smrdí tupým memorovaním. Dejepis a slovenčina – no o tom azda ani netreba hovoriť, dávno patria do nevedomia, tak ako všetko, čo sa stalo predvčerom a ešte skôr. Mohli sme mať aj zavedené školné, ktoré by okamžite raketovo zvýšilo počet aj kvalitu vysokých škôl – lebo by si školy konečne mohli dovoliť zamestnať menedžerov a dať im riadne platy! Mohli sme potom mať všetci titul a slobodne kolektívne nevedieť NIČ – učiť niekoho nadštandardne by bola predsa diskriminácia! To teraz čo, vari nám zase štát bude určovať učivo? Kde zostala SLO-BO-DA?!?

A diaľnice, aké sme len mohli stavať! Veď v EÚ (tom fašistickom štáte, ktorý chce len zadarmo kŕmiť lenivých Grékov) ešte stále niekde stoja vlaky peňazí, ktoré nám plným právom patria, a ktoré sa nevedia dočkať, až budú vidlami nahádzané do našich diaľnic a tunelov! Postavili by ich samozrejme nemecké a rakúske firmy, veď tie naše stavať nevedia, ktoré by nám za zaslúženú odmenu poradili nejaké iné rakúske a nemecké firmy, poradenské... Akurát tí sprostí ľudia to nepochopili. Šliapu si po vlastnom šťastí!

Tí nevzdelaní vidláci netušia, že je dobré, ak sa škrtne všetko, čo je drahé – napríklad tanky a lietadlá pre armádu, preboha, veď to stojí peňazí! Kasárne, autá, pištole – to všetko mohlo ísť vo verejnej dražbe preč, kus po 5 eur, a my by sme si aspoň zarobili na odstupné pre prepustených vojakov. Je predsa 21. storočie, moderná Európa je pravicová, čiže najinteligentnejšia na svete, a inteligentní ľudia spolu nebojujú, ale obchodujú – niet za čím banovať, armádu nepotrebujeme. A keď náhodou vypukne nejaká tá vojna, generálny štáb okamžite, ešte v prvých sekundách, vypíše tender na náboje, ktoré potom najlacnejší dodávateľ čo najskôr dodá, a my lacno vyhráme. A tupáci tiež nepochopili, že Vojenské obranné spravodajstvo sa má používať výhradne na boj proti Ficovi a tým protidemokratickým zradcom vo vlastných radoch... A vôbec, špionáž a kontrašpionáž – to je nechutné vyjadrenie nedôvery našim spojencom v NATO. Vari si len niekto nemyslí, že ku nám posielajú špiónov? Kde to žijete, hlupáci? Dnes sme všetci partneri!

Mohli sme mať skvelých ministrov a premiérov spomedzi tých, čo sa vrátili až z Eurokomisie, aby nás, sedliakov, naučili jesť vidličkami a používať mydlo. A podarilo sa! Akurát sa nepodarilo dostať do sprostých hlavičiek, že treba voliť tých, čo dokážu veľa pekne hovoriť, a nie tých, čo sú červení! S červenými sa nehovorí vôbec!!! Teraz nám tu všetkým zvýšia dane a bankári nás zažalujú za ušlé zisky! Prídeme o miliardy! Toto ste chceli, hlupáci? Veď tie miliardy im zaplatíme z vlastných daní!

Opakujem, je to tak. Vy hlupáci ste nič nepochopili. Ani to, že ste svojou voľbou zase zaviedli režim jednej strany (ktorá si to určite presadí aj do ústavy, lebo tak písali v Nemecku). Také niečo by v USA, ani napríklad vo Veľkej Británii nebolo nikdy mysliteľné... kdeže tam jedna strana! Mohli sme mať vládu zloženú z najinteligentnejších politikov zvolených najinteligentnejšími voličmi, ktorí sú takí inteligentní, že vytrvalo už roky volia tú svoju straničku, bez ohľadu na výsledky a na sľuby. Bez ohľadu na škandály – hlavná vec, že neplytvajú. Veď keby boli bývali mali napríklad tí Gréci pravicové vlády aspoň dve volebné obdobia pred rokom 2008, nikdy by sa nezadlžili a neskončili na šikmej ploche... No nie? Nepochopili ste nič. Hlupáci! Takto premárniť príležitosť... Ale to nie. Musia voliť Fica! V pomere 44,41 %...

Tí blbí ste VY.

MY nie.

Ale čo ste nám navarili, to máme. Ešte dve-tri také prehry, a my, intelignentí a úspešní, naozaj splníme, čo sľubujeme pred každými voľbami  – že keď zase zvíťazí ľavica, okamžite ochádzame, len posledný zhasne. Dajte si preto pozor! Akurát ešte musíme nájsť krajinu, kde je všetko dokonalé. No, ono ich bude do bludu... O to sa netreba báť. Všade lepšie, ako tu!

Okrem Ruska a Číny, samozrejme...!

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
#1
(neuvedené)
13. marec 2012, 02:51
Trpká irónia, podpisujem, veľmi dobré. Aj tí autori Slova, taký Ľuboš Blaha, vedec, filozof, to mi byť protiváha takému Hortovi, ktorý sa do parlamentu nedostal?
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 03:25
Aby nedošlo k omylu - s tým porovnaním autora Slova Ľuboša Blahu a toho Horta iba pokračujem v línii trpkej irónii, komu by to azda nebolo jasné, komu dali "hlúpi" voliči prednosť.
Obrázok používateľa Anonymný
#2
(neuvedené)
13. marec 2012, 03:57
plateným pisálkom z facebooku a iných webových stránok sa pomaly a isto odstrihla púpočná šnúra peňazovodu štátnych financií na rôznych úrovniach štátneho aparátu a teraz bliakajú, že budú už konečne musieť niečo robiť v tom ich ospevovanom slobodnom trhu. Nech si tiež trošku užijú niečo z nimi obdivovanej kapitalistickej spoločnosti. Dúfam, že im už čoskoro príde na úžitok táto odvykacia kúra a prestanu ospevovať tento neľudský egoistický systém.
Obrázok používateľa Anonymný
#3
(neuvedené)
13. marec 2012, 04:33
mladez je dezorientovana roky prebiehajucim medialnym vyplachom mozgov, je to aj o nizkej urovni skolstva, zaplave reality show ako farma, hotel paradise a inych kravinach. ak basnik kedysi napisal - mladez, tys buditelkou rana, dnes je to naopak - mladez sa stava hrobarom nasej pritomnosti a buducnosti...
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 09:27
Pan ocakava ,ze strana Smer ide odstrihnut od statnych financii svojich sponzorov?Ta kola od Penty snat nebola zadarmo a aj ostatni budu chciet svoje peniaze spat.Aj autor clanku sa uz ocividne tesi ,kedy opat zacnu osvedcene tendre na Ministerstve obrany ako v rokoch 2006-2010
Obrázok používateľa masmil@montisro.sk
#4
Milan Mašcuch
13. marec 2012, 09:51
Juraj vďaka.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 10:42
nuz studenti asi tazko maju roky vymyvane mozgy. maju ich totizto prilis mlade, pred par rokmi sa naucili najst si zadok oboma rukami naraz. hentie kraviny v telke su hlavne pre zeny v strednom a vyssom veku. ale bokom hluposti. aj invektivy. teraz mame vynimocnu prilezitost vidiet, kam to lavica potiahne za styri roky. ziadne vyhovorky, ziadne hluposti ze to nie my, ze to koalicny partner. ako som uz pisal inde, stanovit bod nula v cca 20 najdolezitejsich ukazovateloch a potom sa k nim vratit po roku atd. hic Rhodos, hic salta! chceli sme stabilitu, mame ju. zlepenec nezlepenec, mali sme zlepenec ficov, vymenil 11 ministrov. potom sme mali zlapenec dzurindov, polozili si vladu sami babraci. dnes fico sa ponosoval v rozhovore pre sme ze nikto s nimi nechce ist do koalicie, ze ich v tom chchu nechat samych. takze zrazu radsej zlepenec ako stablita? no nic. cas ukaze. ten populistickymi recami neogabeme. od Noveho slova ocakavam, ze bude priebezne a objektivne (ved ked ostatni su uz furt plateni sorosom, imperalistami a kadekym, ze? ) sledovat rok po roku vyvoj v tych zakladnych ukazovateloch. ale nie tak, ako nam to predviedol ekonomikcy expert Smeru Kazimir, potencionalny minister financii, s grafom vyvoja cien plynu. ak sa zlepsia, vsetka cest, dobre. ak sa nezlepsia, "já to říkala vašnosti! " :)
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 11:01
aj na vás som myslel v svojej reakcii. Vyše roka o vás nebolo ani chýru a terazky už netreba zarezávať. A pokiaľ sa týka tendrov a iých hlúposti, ktoré vaši kumpáni vymysleli na MO je dosť a dobre zaplatených vojakov aby im ešte niekto napríklad zabezpečoval upratovanie.A ak si chce Smer píliť pod sebou konár nech pokračuje v praktikách doterajších vlád. Ďalšie voľby už nebudú...
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 12:47

"Aj tí autori Slova, taký Ľuboš Blaha, vedec, filozof, to mi byť protiváha takému Hortovi, ktorý sa do parlamentu nedostal?" lentak

************************

Ľubo Blaha netvorí protiváhu už nikomu. Po zostavení vlády bude Ľubko v parlamente pekne panáčkovať ako bude Fico pískať!

Parafrázujem z jeho knihy Späť k Marxovi?: "Z radikálneho ľavičiara sa stane nakoniec "volič KDH" (CDÚ), pretože bude treba staré hrdzavé auto vymeniť za nové s klimatizáciou, splatiť hypotéku, dať deti vyštudovať..."

Už sa teším na jeho servilné články, ktorými bude obhajovať neobhájiteľné nepopulárne opatrenia centristicko-populistického Smeru z ktorých sa autentickým ľavičiarom bude dvíhať žalúdok!!!

A nebude to ani tak dlho trvať, len nech zloží poslanecký sľub!!!

Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 13:02

dnes fico sa ponosoval v rozhovore pre sme ze nikto s nimi nechce ist do koalicie, ze ich v tom chchu nechat samych. takze zrazu radsej zlepenec ako stablita? no nic. cas ukaze. ten populistickymi recami neogabeme. od Noveho slova ocakavam, ze bude priebezne a objektivne sledovat rok po roku vyvoj v tych zakladnych ukazovateloch. (ved ked ostatni su uz furt plateni sorosom, imperalistami a kadekym, ze? )" jednokto

***********************

Skôr naopak! NS sa oficiálne stane tlačovým orgánom Smeru. Začne tvrdá cenzúra nielen článkov, ale aj diskusných príspevkov. Len nech im prevedie Smer nejaký ten milión na účet z tých 714 melónov Sk(23,7 mióna eur)! Prvé náznaky cenzúry už sú.

Obrázok používateľa Anonymný
#5
(neuvedené)
13. marec 2012, 14:27
Profesor ekonomiky na jednej z univerzit vyhlasil, ze nikdy nenechal prepadnut zo skusok ani jedneho studenta, ale nedavno nechal prepadnut celu triedu. Tato trieda trvala na tom, ze socialna teoria by fungovala a ze nikto by tak nebol ani chudobny ani bohaty, ale vsetci rovní. A tak profesor povedal: Ok, urobime si teda pokus v triede ohladne planu. Vsetky znamky z testov sa budu spriemerovavat a kazdy dostane rovnaku znamku ako ktorykolvek iny student, a tak nikto neprepadne ani nikto nebude mat A. (nahradzame tak dolare znamkami ? aby to bolo vsetkym realnejsie a lahsie pochopitelne). Po prvom teste boli znamky spriemerovane a kazdy dostal B (2ku). Studenti, ktori studovali tvrdo, boli nahnevani a studenti, ktori sa pripravovali malo, boli velmi stastni. Ked prisiel druhy test, studenti, ktori sa predtym pripravovali malo, sa teraz pripravili este slabsie a ti, ktori sa predtym svedomite pripravovali, sa rozhodli, ze sa tiez chcu len zviest a tak studovali len malo. Priemerna znamka druheho testu bola 4ka (D). Nikto nebol stastny. Ked sa privalil treti test, priemer bolo F (5ka). Ako testy pokracovali, znamky sa vobec nelepsili kvoli hastereniu, obvinovaniu sa a nadavaniu si, co viedlo k zlym pocitom a nikto uz nestudoval pre zisk niekoho ineho. Na ich velke prekvapenie, vsetci PREPADLI a profesor dodal, ze socializmus by jednoznacne tiez zlyhal, pretoze ak je odmena velka, usilie uspiet je velke, ale ked vlada vezme vsetky odmeny, nikto sa nepokusi ani nebude chciet uspiet. Neda sa to jednoduchsie vysvetlit.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 15:25
Potom sa nediv ,ze jeho uvahy nepresiahnu hodnotu IAAA...To uz omnoho racionalnejsia je teoria o tom, ze sa netreba ucit .Kto sa vela uci ,vela vie ,kto velia vie, vela zabudne,kto vela zabudne malo vie.Tak naco sa ucit.Takze najchytrejsi budes ked ostanes sprosty.Nekupil si si spolu s tym profesorom diplom na takejto alma mater? Naviac kto by dnes pocuval Lenina,ktory trepal take "sprostosti",Vraj UCIT SA ,UCIT SA ,UCIT SA !
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 16:18

"Studenti, ktori studovali tvrdo, boli nahnevani a studenti, ktori sa pripravovali malo, boli velmi stastni. Ked prisiel druhy test, studenti, ktori sa predtym pripravovali malo, sa teraz pripravili este slabsie a ti, ktori sa predtym svedomite pripravovali, sa rozhodli, ze sa tiez chcu len zviest a tak studovali len malo. Priemerna znamka druheho testu bola 4ka (D). Nikto nebol stastny. Ked sa privalil treti test, priemer bolo F (5ka). Ako testy pokracovali, znamky sa vobec nelepsili kvoli hastereniu, obvinovaniu sa a nadavaniu si, co viedlo k zlym pocitom a nikto uz nestudoval pre zisk niekoho ineho" jednokto

********************

Takže takto "egalitárny socializmus" nefunguje! Uvediem príklad ako?

Jedná šašníčka sa stala krajskou predsedníčkou. Chvíľu potancovala s jedným doc. JUDr. CSc, potom s druhým pánom prof. JUDr. CSc. a nakoniec bola aj ona JUDr. Ešte chvíľku potancuje s pánom predsedom a bude aj JUDr. PhD.

Tomu sa hovorí americký sen slovenský spôsob.

To, že 1/3 absolvenov denného štúdia (aj s červenými diplomami) zostane ako čakatelia na zamestnanie (UoZ), tak to takto diaľkovo vyštudovanú bývalú čašníčku s titulom JUDr. a poslaneckým platom ani trochu ne****!

Prečo je tomu na Slovensku tak? Lebo drvivá väčšina nevie tancovať, nemajú za partnerov docentov a profesorov, alebo tancujú len s puberťackou lúzou na diskotékach?

Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 16:35
Pracujúca inteligencia v minulom režime sa sprofanovala, odmietla reprezentovať spoločnosť a odovzdávať svoje schopnosti pre jej ďalší rozvoj (uspokojila sa s členstvom v komunistickej strane s postupom medzi aparátčikov). Tak sa stala inteligencia hrobárom socializmu. Úlohu inteligencie po prevrate si zatiaľ komentovať netrúfam. Javí sa mi to však tak, akoby inteligencia nepostrehla zmenu spoločenských pomerov.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 17:01

"Pracujúca inteligencia v minulom režime sa sprofanovala, odmietla reprezentovať spoločnosť a odovzdávať svoje schopnosti pre jej ďalší rozvoj (uspokojila sa s členstvom v komunistickej strane s postupom medzi aparátčikov). Tak sa stala inteligencia hrobárom socializmu..." radar

*******************

Socializmus bol systémovo chybný, lebo neoceňoval, ale potláčal iniciatívu! Nie nadarmo sa hovorilo, že aktívny "blbec" je horší ako ideologický nepriateľ.

Pracujúci nemali absolútne žiaden osobný vzťah k majetku štátnemu, čiže majetku pollitbyra UV KSČ. Tak prečo by sa mala aj inteligencia snažiť odovzdávať svoje schopnosti pre jej ďalší rozvoj? A nestúpať karierne madzi červenými oportunistickými parazitmi? Lepšie bolo tancovať s červenou oligarchiou ako sa chváliť pracovnými uspechmi a mať trabant (alebo neskôr MB-éčku) s družstevným bytom!!!

Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
13. marec 2012, 18:40
páči sa mi tvorivosť nickov, ktorí si vymýšľajú príbehy o "jeden raz urobil" a nepokúsia sa ani o realitu prostredia: triedy na univerzite? možno tak na strednej škole, univerzitní študenti a takéto zaobchádzanie? ale, ale, kto si to tu vymýšľa až sa Hôrka zapálila?
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
14. marec 2012, 02:31
Drahý, ani nevieš, čo to je zlepenec. Vraj Ficov zlepenec. To som sa zabavil. Zlepenec, alebo konglomerát v slovenskej politike je taký útvar, keď malinké straničky s bruchom ošuchaným od parlamentného prahu, vediac, že víťaz by ich nikdy v živote nezobral do koalície, vyšachujú polepením sa toho víťaza. Bude treba zmeniť zákon, aby vládu VŽDY zostavoval víťaz volieb. Tak nám nebudú hroziť zlepence, len koalícia. Najlepšie predvolebná, aby vo voľbách získala súhlas so svojim programom. Koalíciu po voľbách zostavuje víťaz volieb, ten, čo získal najviac hlasov. Zlepenec organizuje obyčajne druhá najsilnejšia strana, naposledy tá, čo nezískala ani polovicu hlasov víťaza. Aby si pre budúcnosť vedel, aký je rozdiel medzi koalíciou a zlepencom - konglomerátom.
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
14. marec 2012, 05:25
Keby sme v ňom žili, ale žiaľ žijeme v inom bahne.
Obrázok používateľa Anonymný
#6
(neuvedené)
14. marec 2012, 05:30
Strašne rozvláčne
Obrázok používateľa Anonymný
(neuvedené)
14. marec 2012, 08:40
marxizmu leninizmu bola jedna báseň. Hlavne pre karieristov však Danču ?

Stránky

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984