Nechcem nikoho strašiť...

Počet zobrazení: 3112

Nechcem nikoho strašiť, ale uvedomme si, prosím, že ten chaos, do ktorého sa dnes krajina prebudila, je ešte nič, pretože samotná kríza je len v začiatkoch. V máji-júni tu bude oveľa napätejšia situácia. Bude treba riešiť vážnu nezamestnanosť (tá nastane, aj keby vláda náhodou konečne začala robiť efektívne ekonomické opatrenia), efektívne organizovať zdravotníctvo, s dosť veľkou pravdepodobnosťou tu budú medzinárodné zásobovacie problémy. A toto všetko bude riešiť vláda na čele s Igorom Matovičom.

* * *

Pri Matovičovi sme si zvykli, že on klame úplne bezostyšne, ale toto je naozaj veľa. Od rána mu ľudia nadávajú dokonca aj na jeho FB profile, tak urobil čo, tento hrdina? Pokúsil sa všetko zvaliť na políciu, ešte má tu drzosť vyzývať ľudí, aby to policajtom nemali za zlé!

Vraj to trochu nezvládli, kontroly mali byť len námatkové. Pritom jeho vlastný minister vnútra o kontrolách v pondelok hovoril toto: „Na výstupe z okresu, kde budú hlavné ťahy, budú zastavovať každé jedno auto, respektíve je to naším cieľom, aby pohyb naozaj bol obmedzený čo najviac,“ vysvetlil minister Mikulec.

(Statusy na FB, 8. 4. 2020)

 

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984