Čo skrývajú zákutia mysle našich exústavných činiteľov

Možno by som mu dokázal odpustiť to, že mi ako prezidentovi neustále strpčoval život. Zabudol by som aj na to, že každý rok mojej kancelárii krátil rozpočet a že mi ku koncu môjho volebného obdobia odpočítavali dni na hodinách.
Počet zobrazení: 1573

Možno by som mu dokázal odpustiť to, že mi ako prezidentovi neustále strpčoval život. Zabudol by som aj na to, že každý rok mojej kancelárii krátil rozpočet a že mi ku koncu môjho volebného obdobia odpočítavali dni na hodinách. Aj patálie s mojím synom by som mu hádam… No nechajme to tak. Ale to, že ma nepozvali na oslavy 10. výročia vzniku HZDS, to sa ma už naozaj poriadne dotklo. Mňa, ktorý som bol pri samotnom pôrode, ktorý som to maličké dieťa kŕmil a čičíkal, tak na mňa si nespomenuli. Azda si ten Mečiar nemyslí, že keď ma teraz pozve na spoločnú tlačovku a ponúkne ma kávou a minerálkou, že mi to takto vykompenzuje. I keď, na druhej strane, tu, pred novinármi, verejne vyhlásil, že chce zabudnúť na minulosť a dosiahnuť s každým zmierenie v rámci budúcich záujmov Slovenska. A hádam by som ešte niekedy v blízkej budúcnosti mohol byť opäť prezidentom. Veď Vladko pravdepodobne opäť poškuľuje po premiérskej stoličke. No nič. Keď to tu skončí, podám mu ruku a trošku sa naňho usmejem.

Vladimír Mečiar

Viem, že je určite napálený pre tie naše oslavy. Je fakt, že stál pri zrode nášho hnutia, ale uvážte, mohol som ho pozvať? Veď by ho tam vypískali a cítil by sa ešte horšie ako teraz. I keď ma v minulosti niekoľkokrát naštval, je mi svojím spôsobom aj trochu sympatický. Aspoň sa mi odvážil niekoľkokrát vzoprieť. Nie ako to množstvo tých ostatných riťolezov. A je to už starší pán, takže by som sa mal k nemu správať slušne. Uznávam, že s tými hodinami to bolo trochu detinské. Veď i preto som dnes zorganizoval túto tlačovku, aby sme oficiálne zakopali vojnovú sekeru. Aj jeho synovi do Indie pošlem nejakú pohľadnicu z Trenčianských Teplic, aby vedel, že sa už naňho nehnevám. Oj, Mišo, Mišo, veď sme boli kedysi celkom dobrí kamaráti. Čo to len s nami tá politika porobila? Alebo, žeby boli na vine - ako vždy - ženy? Alebo, žeby tie špinavé peniaze? No, keď tak nad tým rozmýšľam, určite na tom majú najväčšiu vinu Maďari. No nič. Keď to tu skončí, podám mu ruku a trošku sa naňho usmejem.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984