VIDEO: Odborári dávajú konkrétne návrhy

Po rokovaní tripartity minister práce Jozef Mihál vyhlásil, že odborári len kritizujú, ale neprichádzajú so žiadnymi vlastnými návrhmi. Nie je to pravda. Viceprezident Konfederácie odborových zväzov (KOZ) SR Milan Mojš prezentoval nielen konkrétne výhrady, ale i konkrétne návrhy aj na protestnom zhromaždení odborárov pred úradom vlády.
Počet zobrazení: 1494
mojs.jpg



Milan Mojš upozornil, že odbory združujú zamestnancov, radových občanov, ktorí odmietajú stať sa otrokmi a nevoľníkmi. Odbory budú bojovať za to, aby Slovenskom zostalo štátom suverénnych a plnoprávnych občanov.



Viceprezident KOZ SR tiež varoval vládu, aby si uvedomila, že strany, ktoré vytvorili terajšiu vládnu koalíciu, v skutočnosti získali vo voľbách podporu iba 27% oprávnených voličov na Slovensku.



Milan Mojš vo svojom vystúpení sumarizoval, čo prináša tzv. balíček opatrení vlády. A zároveň zosumarizoval, aké konkrétne návrhy a pripomienky KOZ SR predstavili vláde, sociálnym partnerom a aké predkladá aj verejnosti.



Odborári odmietajú prirovnávanie zamestnancov k zvieratám, ako to urobil minister práce J. Mihál a sú pripravení aj naďalej bojovať za jedno zo svojich práv a tým je právo na dôstojnú životnú úroveň.





Viac informacií o štrajku organizovanom odborármi najdete tu a tu.

video: Julián Bosák, www.youtube.com/n3zavisly.

Facebook icon
YouTube icon
RSS icon
e-mail icon

Reagujte na článok

Napíšte prosím Váš text.

Blogy a statusy

Píšte a komunikujte

ISSN 1336-2984